På svenska Suomeksi In English
Vi skapar trivsel.

Om oss


Haparanda Wood Art är ett företag som tillverkar och säljer fritidsbyggnader från egen fabrik i Haparanda i norra Sverige. Företaget grundades år 2000 och tillverkar i huvudsak grillkåtor, lusthus och bastu. Vi har även specialtillverkning av större grillkåtor, upptill 56 m2 för hotell och turismföretag och även restaurang- och konferensanläggningar.

Vi tillverkar ca. 550 stugor per år, varav en stor del exporteras till olika länder ute i Europa.


Original Wood Art Quality

Haparanda Wood Art använder det bästa råmaterialet för tillverkning av stugor. Inom tillverkningen används endast norrlands furu. Du kan lita på att våra grillkåtor, lusthus och bastu är av toppkvalité!                                                                                                                                                                                                 Vi vill värna om vår miljö, skog och mark, och därför har vi genomgått FSC®-certifiering.
FSC (Forest Stewardship Council®)  är en organisation som verkar för ett ansvarsfullt skogsbruk, där man utöver lagar tar hänsyn till urbefolkning, hotade växter och djur, att människor som arbetar i skogen har bra arbetsvillkor, att skogen avverkas på ett sådant sätt att den även i fortsättningen kan växa på ett bra sätt, och i framtiden bära skog igen. m.m. När ett företag är FSC-certifierat betyder det att man följer en standard utfärdad av FSC.

Vi arbetar hela tiden på att bli bättre, lyssna på kunderna och deras önskemål, hitta bättre lösningar, allt skall fungera så smidigt som möjligt så att ni kunder skall kunna njuta av våra produkter.